Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek is hulye vagyok,...

Szerintetek is hulye vagyok, ha szamomra o a legjobb szinesz jelenleg?

Figyelt kérdés
Haverommal beszelgettunk a filmekrol, majd megkerdezte, hogy ki szerintem jelenleg a legjobb szinesz. En gondolkodas nelkul ravagtam, hogy Benedict Cumberbatch. O pedig kirohogott ez miatt es ezzel probalt egesznap cikizni, hogy ilyen hulye vagyok, hogy egy nonamet gondolok a legjobbnak stb. De nekem tenyleg o a kedvencem. Pedig rengeteg sorozatot es filmet lattam mar, de nalam o a top.
2021. aug. 9. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Ha Steven Seagal vagy Dolph Lundgren nevét írtad volna, talán jogos lenne a felvetés :D De nem, ez kifejezetten szubjektív dolog szerintem. Ráadásul a te esetedben tényleg egy remek színészről beszélünk, aki a generációjának kiemelkedő tehetsége. Mondjuk én sokkal jobban bírom Tom Hardy-t, de nem mondanám azt hogy Hardy jobb színész is.

Ez csak rajongás, semmi több. A 2000-es években én Russell Crowe-t mondtam volna, vagy Tom Hanks-t. Előbbi Gladiátor c. filmjét a mozitörténelem egyik csúcsának tartottam. Oké, tudom, ez kicsit túlzás. De tényleg csak egy kicsit.

Ha a generációjából, vagyis a 40-esekből választanék, akkor DiCaprio, Bradley Cooper, Hardy, Gyllenhall, és Christian Bale-t is tudnám írni, akik SZERINTEM jobb színészek.

Mindezt nem vitaként írom, csak azért hogy lásd, ez egy szubjektív dolog szerintem, amit a rajongás ereje tesz erősebbé. Jó esetben.

2021. aug. 9. 02:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem pl Denzel Washington a kedvenc színészem, de sosem gondoltam a legjobbnak. Ennek ellenére viszont azt gondolom, hogy tényleg nagyon jó!

Amúgy sem létezik egy legjobb színész, de még csak 10 sem. Ezt nem lehet miben mérni. Még a díjak száma sem feltétlen mérvadó. De az első válaszoló például szépen felsorolt a legjobbak közül párat.

2021. aug. 9. 07:27
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Mindenkinek más a kedvence. Nekem pl Tom Hanks. De Benedictet én is szeretem. A Stuartban láttam először és megtetszett
2021. aug. 9. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!