Miert ilyen rosszak a videojatekok alapjan keszitett filmek?
Nekem a masodik Tomb Raider film, az elso Silent Hill es meg talan az elso Resident Evil film tetszettek.
Viszont ott van a tobbi Resident Evil film, a legujabb Tomb Raider, A Silent Hill kinyilatkoztatas, a Tekken az Alone in the dark, a Dead or alive is a rossz filmek listajan.
Es a tobbi amit nem lattam azok is allitolag szornyuek.
Sokféleképp lehet rosszul csinálni egy filmet.
Van, amelyik azért rossz, mert szimplán csak egy rossz film, amit egy bejáratott játék címével akarnak eladni, de amúgy kb. semmi köze hozzá.
Ahol viszont rendes adaptációt akarnak csinálni, ott általában azért bukik, mert bár a játék és a film is audiovizuális műfaj, a két médium teljesen máshogy kezeli a történetmesélést. Amikor az egyik történetmesélési módják a másikra akarják erőltetni, egy rossz médiatermék lesz a végeredmény.
Egy játék, a filmmel szemben interaktív és ezen az interakción keresztül egy sokkal személyesebb módon meséli a történetét. A játékos vezérli a cselekményt és fedezi fel a történet elemeit, szemben a filmmel, amit egy passzív befogadónak megmutatja azt.
Az uj Tomb Raider szamomra nagyon felejtheto volt sajnos. De majd megneztem meg egyszer.
Igen Alicia nagyon jo volt Lara-kent bar kisse markansabb az arca mint Lara-nak. Azert vannak olyan szinesz akik sokkal jobban hasonlitanak ra.
Igyis remelem o ter vissza a kovetkezo Tomb Raider filmre hiszen latszik hogy sok munkat belefektetett ebbe a szerepbe, mar csak egy sokkal jobb sztori kellene annal amit 2018-ban kaptunk.
Leírták előttem. Mert egy bejáratott névvel akarják eladni, és a hülye meg is nézi, ők meg kaszálnak. ergo siker. :D
Az átlag hülye mozinéző beülne simán egy pacman-ről szóló mozifilmre is, pedig annak a sztorijából túl sokat nem lehet kihozni mert nem annyira mély.. :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!