Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A True Blood című sorozatnak...

A True Blood című sorozatnak még hány évadja lesz?

Figyelt kérdés
Most tart a 3. évad a 10. résznél holnap a 11. jön és majd a 12. valamikor. És akkor ezzel vége is a sorozatnak? Vagy lesznek még további évadok?
2010. aug. 28. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

lesz negyedik is, de csak 2011 nyarán. márha jól értem amit a wikipedia mond... bazz ilyen bonyolult körmondatot is régen láttam már. de lehet csak azért mert már késő van :D

HBO officially announced on June 21 that True Blood would go into production on a 12 episode fourth season in early 2011 with the new episodes premiering that summer.[36] The fourth season continues the adventures of Sookie Stackhouse and loosely follows the main plot of the fourth novel of The Southern Vampire Mysteries, Dead to the World.

valami ilyesmia fordítása:

kúnius 21-én a hbo hivatalosan bejelentette, hogy a 12 részből álló 4. évadot 2011 elején kezdik el forgatni, és még azon a nyáron a tv-be kerül. a negyedik évad tovább követi sookie stackhouse kalandjait, és csak kevésben fogja követni a negyedik könyv cselekményét.

bocsi, tök szarul fordítok :( főleg így este :D

2010. aug. 29. 00:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

ja és elfelejtettem még leírni, hogy van 6 úgynevezett minisode is :) ezeket youtubeon megnézheted. bár szerintem nincs magyarul.

http://www.youtube.com/watch?v=HLrIKpYeivM (jobb oldalt ott van a többi)

na remélem kielégítő választ adtam :D legalább lefáradtam :)

2010. aug. 29. 00:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lesznek. A 4. hivatalosan be van jelentve, de mivel marha jó a nézettsége, ezért várható, hogy utána is lesz.
2010. aug. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!