Blinkek, milyen volt a The Movie?
Figyelt kérdés
2021. aug. 5. 08:57
1/6 anonim válasza:
Blink-182??:DDD Kicsit távol áll a Blackpinktől:D
Egyébként nem volt rossz, bár jobb lett volna, ha kicsit több nem látott felvételt, színfalak mögötti dolgot tesznek bele, nem csak már látottakat. A beszélgetős részek tetszettek, kár, hogy kevés volt benne.
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, most már még jobban hiányzik egy BP koncert :(
3/6 A kérdező kommentje:
A blink-182 véletlen került oda, szerintem átírta a blinket magától vagy nem tudom, én is néztem :'D
2021. aug. 5. 12:36
5/6 anonim válasza:
Én ma néztem nekem összességében tetszett. Főleg mivel 4DX-ben néztem, az sokat hozzáadott a koncert jelenetekhez. Nem szeretek hasonlítgatni de a BTS eddigi filmjeihez hasonlót vártam (azért őket hozom fel mert csak nekik volt filmjük) amiben többet beszéltek a tagok a saját érzéseikről, több behind the scene jelenet volt amit máshol tényleg nem láttunk még eddig. Itt viszont elég keveset beszéltek a tagok, nem nagyon tudtunk meg róluk új információt, esetleg 1-2 dolgot. A film fele a the show-ból és egyéb koncertekből állt, amiket otthon ugyanúgy meg tudsz nézni. Ami amúgy nem feltétlen baj, mivel megvan a mozi hangulata csak nem erre számítottam, azt hittem kicsit személyesebb dolgok is lesznek benne. Pl amikor külön részek voltak a tagokról akkot azt hittem be lesz mutatva hogy ki honnan jött, hogy érte el amit elért, nehézségek stb. és ehhez képest ez le volt tudva 1-2 mondattal. Illetve nekem sok helyen elég ismétlős volt a film, mintha előtte már vagy 6x hallottam volna ugyan azt csak máshogy megfogalmazva. De ha eltekintünk ezektől, és nem ilyen filmnek értékeljük akkor amúgy nekem tetszett, megérte megnézni.
6/6 anonim válasza:
5ös nekem is volt ilyen érzésem. Aztán jobban belegondoltam és igazándiból arra ott van a netflixes film.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!