Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Blinkek, milyen volt a The Movie?

Blinkek, milyen volt a The Movie?

Figyelt kérdés

2021. aug. 5. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Blink-182??:DDD Kicsit távol áll a Blackpinktől:D

Egyébként nem volt rossz, bár jobb lett volna, ha kicsit több nem látott felvételt, színfalak mögötti dolgot tesznek bele, nem csak már látottakat. A beszélgetős részek tetszettek, kár, hogy kevés volt benne.

2021. aug. 5. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszett, most már még jobban hiányzik egy BP koncert :(
2021. aug. 5. 10:34
 3/6 A kérdező kommentje:
A blink-182 véletlen került oda, szerintem átírta a blinket magától vagy nem tudom, én is néztem :'D
2021. aug. 5. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt.
2021. aug. 5. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ma néztem nekem összességében tetszett. Főleg mivel 4DX-ben néztem, az sokat hozzáadott a koncert jelenetekhez. Nem szeretek hasonlítgatni de a BTS eddigi filmjeihez hasonlót vártam (azért őket hozom fel mert csak nekik volt filmjük) amiben többet beszéltek a tagok a saját érzéseikről, több behind the scene jelenet volt amit máshol tényleg nem láttunk még eddig. Itt viszont elég keveset beszéltek a tagok, nem nagyon tudtunk meg róluk új információt, esetleg 1-2 dolgot. A film fele a the show-ból és egyéb koncertekből állt, amiket otthon ugyanúgy meg tudsz nézni. Ami amúgy nem feltétlen baj, mivel megvan a mozi hangulata csak nem erre számítottam, azt hittem kicsit személyesebb dolgok is lesznek benne. Pl amikor külön részek voltak a tagokról akkot azt hittem be lesz mutatva hogy ki honnan jött, hogy érte el amit elért, nehézségek stb. és ehhez képest ez le volt tudva 1-2 mondattal. Illetve nekem sok helyen elég ismétlős volt a film, mintha előtte már vagy 6x hallottam volna ugyan azt csak máshogy megfogalmazva. De ha eltekintünk ezektől, és nem ilyen filmnek értékeljük akkor amúgy nekem tetszett, megérte megnézni.
2021. aug. 8. 22:29
 6/6 anonim ***** válasza:
5ös nekem is volt ilyen érzésem. Aztán jobban belegondoltam és igazándiból arra ott van a netflixes film.
2021. aug. 11. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!