Jó angol bűnügyi filmek, sorozatok?
Figyelt kérdés
Krimi, thriller műfajban tudnátok ajánlani? Szerintem már mindent láttam amit lehet, de hátha tudtok újat írni :)2021. aug. 1. 20:54
1/8 anonim válasza:
BBC Sherlock az egyetlen amit láttam.. :)
2/8 anonim válasza:
Azt én is ajánlom:D
Poirot is jó, bár nem angol xd
3/8 anonim válasza:
Bodyguard 6. részes sorozat
Mnchester sötét oldala
C.B Strike
Grantchester bűnei
4/8 anonim válasza:
Poirot (a sorozat és az alapjául szolgáló könyvek amúgy angolok, csak a karakter nem)
Miss Marple
Grantchester bűnei
Broadchurch
5/8 anonim válasza:
1-es vagyok
Most jut eszembe, most tervezek belekezdeni, a "Peaky Blinders (magyarul = Birmingham bandája)".
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szuperek vagytok :) A Manchester sötét oldalán-ba mindjárt bele is kezdek.
2021. aug. 1. 21:15
7/8 anonim válasza:
Sherlock
Peaky blinders
Irregulars (bár az fantasy is)
8/8 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még majd, minisorozatok is akár. A Manchester sötét oldalán nagyon bejött, most kezdem a Broadchurch-öt. Vége a Line of duty-nak sajnos így kell valami hiánypótlásnak.
2021. aug. 20. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!