Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek ezek a spongyabob részek?

Melyek ezek a spongyabob részek?

Figyelt kérdés

1.tunyacsáp elolvassa Spongyabob naplóját és talán bele is rakatja az újságba,ekkor még mindenki röhög amiért ő sírni kezd(spongyabob)

Aztán mindenki utálni kezdi Tunyacsápot ,majd Spongyabob elmondja hogy már megbocsájtott és az csak a munkahelyi naplója volt,van egy igazi,aztán talán elmegy egy pillatra és Tunyacsáp elkezdi olvasni azt is ,erre mindenki elkezdi dobálni paradicsommal vagy mivel de ő csak röhög hogy teljesen megérte :)

2.ennek tudom mi a címe de sehol nem találtam:spongyabobék elmennek egy étterembe aminugyanolyan mint az övék még az alkalmazottak is,igazából az ő másukat személyesítik meg emberként a szinkronhagjaik

3.spongyabob talál egy másik kisállatot vagy valami más elfoglaltságot amiért Csigusz szomorú lesz és elmegy,amikor egy néni akinek van már több csigája is befogadja,spongyabob aggódni kezd és mondja Patriknak ha látja szóljon ,Patrik a boltba megy ahol látja Csiguszt és még köszön is neki,aztán elmegy Spongyabobhoz megvigasztalni és ezt mondja erre nagyon emlékszem:

-jaj spongyabob! Hát én láttam a boltban...hogy le vannak árazva a konzervek!(vagy nem emlékszem pontosan mik)

A lények hogy csigusz megunja a nőt mert folyamatoaaan eteti és még egy szomorú zene is szól amikor keresik egymást (vagy csak Spongya?)

Aztán a végén csigusz megbocsájt

2021. aug. 1. 20:09
 1/2 A kérdező kommentje:

Meg még azt hogy a "tűzoltó zenekar",a "zombiburgerek",a 11.évad 22. és a 2. Évad 37. Meg van valahol?

Sorozatb.-én nincsenek fent

2021. aug. 1. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Online filmek-en fent van az 1,5,8.évad
2021. aug. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!