A Stranger Things mennyire durva és iylesztő?
Például a locke and key-hez képest mennyire az (tudom hogy a locke and key alig ilyesző de láttam hogy horror dráma kategóriában van)?
Mivel azon gondolkozom hogy elekezdjem-e nézni. Csak eléggé írtózom a horrortól egy bizonyos mértékig meg a Stranger Things jónak tünik.
Eggyántalán nem ilyesztö..
Aszért horor a kategoriálya, mert vanak bene szörnyek. A zombis filmek is horor filmek, mert vanak benne zombik, de azok semm mindig ilyesztöek.
Nyugodtan nészd meg. Nem kell félned. Vices is rájadásul.
kb egyaltalan nem. a korhatar azert 16+ mert egy nagyon kicsit veres es csunyan beszelnek benne meg van egy ket 16,18+os reszlet.
az hogy mennyire ijeszto ember fuggo. szerintem az elso evad a legijesztobb (es most azt mondjak hogy a negyedik nagyon az lesz). pl a 19 eves unokatesom aki alapjaraton is felos nem tudta megnezni mert felt az elso evadtol de en siman!:)
A Netflixen igazából úgy kell értelmezni a + jelölésű korhatárt, hogy +1 évtől. Tehát a 16+ jelentése náluk valójában - amerikai formához hasonlóan - 17. A 13+ pedig az amerikai PG-13 korhatárhoz hasonlóan 14-es.
Egyébként az I.-II. szezon beleférne nálunk 16-osba, de onnantól 18-as. Onnantól már több benne a gore jelenet, viszont egyben nagyon tele van drámai-ifjúsági érzelmekkel és ezért érdemes megbírkózni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!