Mi a véleményetek A szolgálólány meséje 4. évadának rengeteg Primetime Emmy-díj jelöléséről? (21 jelölés, 10!!! színész) Jogos, vagy sem? Szerinted szeptemberben a gálán ki fog nyerni díjat a színészek közül, és ki nem? (Lent bővebb infó található.)
Megkérlek, hogy akit nem érdekel ez a komplex téma, az ne olvassa végig, csak lapozzon el, és főleg ne trollkodjon a válaszok közé! Ezt egy komoly kérdésnek szánom a komoly embereknek. Az opcionális Szavazásban legalul van kifejtve, hogy mire kell szavazni!
A szolgálólány meséje sorozatot erre a 21 Primetime Emmy-díj kategóriában jelölték:
Outstanding Drama Series
Outstanding Writing for a Drama Series
Outstanding Music Composition for a Series (Original Dramatic Score)
Outstanding Casting for a Drama Series
Outstanding Sound Mixing for a Comedy or Drama Series (One Hour)
Outstanding Directing for a Drama Series
Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Drama Series
Outstanding Fantasy/Sci-Fi Costumes
Outstanding Production Design for a Narrative Contemporary Program (One Hour or More)
Outstanding Contemporary Hairstyling
Outstanding Contemporary Makeup (Non-Prosthetic)
Színészek:
Outstanding Lead Actress in a Drama Series - Elisabeth Moss (June/Offred)
Outstanding Supporting Actress in a Drama Series - Ann Dowd (Aunt Lydia), Samira Wiley (Moira), Madeline Brewer (Janine), Yvonne Strahovski (Serena Joy Waterford)
Outstanding Supporting Actor in a Drama Series - Bradley Whitford (Commander Joseph Lawrence), O-T Fagbenle (Luke), Max Minghella (Commander Nick Blaine)
Outstanding Guest Actress in a Drama Series - Alexis Bledel (Emily), Mckenna Grace (Esther Keyes)
Ki fog nyerni? Ki nem fog nyerni?
Bármennyire szeretem a sorozatot, ez a rengeteg jelölés szerintem nem volt jogos. A 4. évad, főleg a vége pocsék lett. De úgy néz ki nagyon felkapott lett valamiért.
Saját tippek:
Elisabeth Moss, habár már nyert díjat, és semmi kétség a tehetsége felől, de most A Korona jelölések és főleg Olivia Colman miatt nagyon nagy valószínűséggel nem fog kapni.
Nahát itt 8 jelölésből 4 színésznő A szolgálólány meséjéből, és 3 A Koronából. (Legfelkapottabb sorozatok?)
Itt meg sem érdemlik tulajdonképpen. Madeline Brewer alakítása semmilyen. Nem mondom hogy csapnivaló, de említésre sem méltó igazából. Nagyon meglepődnék, ha pont ő nyerne...
Yvonne Strahovski, Samira Wiley - Jó színésznők, de itt nem nyújtattok eleget.
Ann Dowd - Lydia néni szerepében kiemelkedik. Már egyszer nyert is ugyebár. Legnagyobb esélyes a sorozatból ő, de A Korona jelöléseivel versenyezve, fogalmam sincs, hogy megkapja-e... Esélye a csapatból itt csak neki van, az biztos.
Itt is van 3 jelölés.
O. T. Fagbenle mint Luke, és Max Minghella mint Nick jelöléseit nem is értem, ugyanazt érzem mint Madeline Brewer esetében. Nem érdemlik meg, semmit nem tettek hozzá.
Bradley Whitford mint Lawrence parancsnok szintén esélyes lehet, akárcsak Lydia néni, ez a karakter is nagyon jól van eljátszva... És ő szintén nyert már egy díjat.
Végére a meglepetés, a legizgalmasabbak:
Alexis Bledel - Ez a dolog teljesen kétesélyes. Már ő is nyert egy díjat, illetve Claire Foy is A Koronáért. Kettejük közt fog eldőlni, ez nyilvánvaló.
Mckenna Grace - Na ezen meglepődtem. Eleve azon is, hogy szerepelt a sorozatban, mert emlékeztem rá A tehetség című filmből. Nem egy emlékezetes alakítás, az biztos. Bár fiatal és tehetséges is, de itt, mint Esther ugyanakkor esélye sincs Emilyvel felvenni a versenyt.
Nem adnám rá a fejemet, és lehet naív vagyok, de... Bradley Whitford, mint Lawrence parancsnok megnyeri, a kategória jelöltjei nem túl erősek vele szemben.
Dowd, Bledel VAGY A Korona jelöltek - Fogalmam sincs! Mindkettőnek odaadnám, mert habár az évad gyenge volt, viszont ők ismét fantasztikusak... De nem tudhatom, hogy fogják megítélni.
Mindenesetre, aki követi a sorozatot, vagy valamennyire ismeri a színészeket, az szeretném ha szintén írna véleményt.
És szavazhattok lent arra, hogy ki a ti kedvenc jelöltetek a színészek közül, akinek leginkább szurkoltok, vagy odaadnátok jószívvel az Emmy-díjat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!