Láttál már olyan horror filmet amitől hánytál? Ha láttál akkor mi volt a címe? :D
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 15:07
1/10 anonim válasza:
Én mindegyiktől hányok,de szeretem őket...Láttad már a Texasi láncfűrészt???Vannak benne undorító jelenetek...
2/10 anonim válasza:
Frászkarika - igaz, ez horrorparódia, jó régi, de ha netán megnéznéd, éhgyomorra tedd :-)
3/10 anonim válasza:
18:09
bocs, nem frászkarika, nem jut eszembe a címe, de mindjárt megkeresem...
5/10 anonim válasza:
Mártírok..azok a lenyúzott bőrű emberek.S
A sin city-n is már rosszul voltam,pedig nem volt benne semmi extra, nem is horror, de ahogy arra gondoltam,hogy élve megeszi őket frodó..hát rámjött a hányinger...illetve azthittem, de csak büfizni kellett XD
6/10 anonim válasza:
Kannibál holokauszt... a nővérem mutatta meg aztmondta hogy vígjáték... ott már gyanús volt amikor a csajnak szétverte a pasija a fejét egy kaviccsal, meg volt ahol megkajálták egymást... bloáh, hányok ha rágondolok undorító :S
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Human Centipede. Én nem hánytam rajta, de pár kritikus igen.
9/10 anonim válasza:
Cannibal Holocaust,Fűrész 4 eleje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!