Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem tetszettek az...

Csak nekem nem tetszettek az új star wars filmek?

Figyelt kérdés

Az volt a problémám hogy eléggé leegyszerűsítették a filmet annyira hogy a jedik jók a sithek rosszak.Ez tulajdonképpen így van de az eredeti külömbség hogy a sith-ek az érzéseikre főként a dühükre támaszkodtak a jedik viszont nem alakíthattak ki semmiféle kötődést ez pedig nagyban segitett abban is hogy anakin átált a sötét oldalra hiszen ha találkozhatott volna az annyjával lehet a tragédia sem történt volna meg.

Mindenesetre az új film ezt annyival megoldotta a sithek rosszak a jedik hősök.Joda konkrétan azt mondta Ray-nek "egy dzsedinek a szívében rejlik az erejűk" ha ez így van a jedik elég gyengék tekintve hogy kb érezniük sem szabad.

2021. júl. 28. 09:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
De te drága okos ember mi a 6. Rész idejéről bezsélünk nem az azután történtekről szóval ez nem magyarázat
2021. aug. 6. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

??????? A kérdés arról szól, hogy miért rosszak v. jók az új filmek, akkor hogy a lópikulába lehet a kérdést leszűkíteni az első 6 részre???? Tanulj már meg szöveget értelmezni ember.

De ha le is szűkítjük, azért észrevehető egy éles váltás a korábbi Yoda és az öregebbik Yoda között. Utóbbi egy szóval se mondta Luke-nak, hogy a Jedinek nem szeretnie.

2021. aug. 6. 17:42
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
12#ezt kinek írtad?
2021. aug. 6. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a szomszéd Pista bácsinak írhatta, véletlenül sem a 11-esnek.
2021. aug. 6. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
De írhatta a 6-nak is ő nyavajgott
2021. aug. 6. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
Ja, persze, biztos magamnak válaszoltam... Én vagyok a 6-os, 10 és 12-es
2021. aug. 6. 18:57
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Én a kettő között vagyok.

Az ébredő erő nekem nagyon tetszett, mondjuk elég sokat nyúltak az eredeti trilógiából, de ezen kívül nekem nem volt vele sok problémám.

Az utolsó jedik már kicsit bajosabb, egy két elem tetszett, de Luke tényleg nem volt karakterhű meg a történet helyenként lapos volt.

A Skywalker kora már nagyon nem tetszett számtalan ok miatt.

Szerintem remek potenciálja volt sok új karakternek de elvesztegették amit nagyon sajnálok

2021. okt. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!