Szerintetek melyik az a film, amelyet sosem lett volna szabad folytatni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy pár kivételtől eltekintve, egy folytatás mindig gyengébb mint az első rész, de vannak olyanok, amik csak szimplán nem érik el a szintet, de nem zavaróak. Azonban vannak olyan filmek, ahol úgy érzem, jobb lett volna örökre polcra rakni. Nálam ilyen például a Mátrix 2-3, a Sin City "folytatása", vagy éppen a Kegyetlen Játékok... Ti hogy álltok ezzel?2021. júl. 28. 01:47
11/33 anonim válasza:
Nagyfiúk 2, TRON: Legacy, Rendőr Akadémia 2, RoboCop 2, A kör 2, Sziklák szeme 2, Son of the mask, Grease 2
12/33 anonim válasza:
Die Hard 3.
Terminator 2.
De tudnék még jópárat. :)
13/33 anonim válasza:
#11 a Tron:Legacy-t nem is folytatták.. a Robocop 3 viszont tényleg egy fos lett. :)
14/33 anonim válasza:
#10 Nos, mivel ez a haj neve. Mivel arról szól a film, hogy legyártják az eredeti Titanic pontos mását, és merő véletlen, ez is elsüllyed.
Itt egyébként megtekintheted a korábbi Titanicról készült filmeket, és meglepő módon nem csak a 97-es készült Titanic címmel.
15/33 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem a Star Wars is nagyon gáz, amióta Lucas kiadta a kezéből. Tönkretették az egészet, egy rakás kaki.
16/33 anonim válasza:
#15 A Star Wars-nál a számozott "nagy" filmek tényleg elég gyengék, viszont a spin-offok és a sorozatok (Mandalorian, Bad Batch, Clone Wars utolsó évada, Solo, Zsivány egyes) szerintem nagyon jók. Szóval azt nem lehet mondani hogy amióta a Disney átvette azóta egy az egyben kuka, csak pont a legfontosabb részét sikerült elqrni.
17/33 anonim válasza:
#15 vagyok. Valóban igaz, a folytatással van problémám, nem az egyéb mellékszálakkal. Tehát átfogalmazom az előbbi válaszomat.
18/33 anonim válasza:
Szerintem pl a bosszuállók olyan amit el se kellett volna kezddeni.
Szerintem a hóbortos hétvége is olyan hogy az első kettő után megállhattak volna. (Asszem 3 részes, ha csak kettő akkor a második se kellett volna, már rég láttam.).
19/33 anonim válasza:
Kocka
Fűrész 3
Függetlenség napja
300
Beverly Hills-i zsaru 2
20/33 anonim válasza:
Star Trek: sötétségben
Bad Boys
El se kellett volna kezdeni:
Mortal Kombat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!