Láttátok a Ritmus című filmet?
Figyelt kérdés
Engem megfog benne ( bár reformátuskent én mindig is hittem a sátáni megszállottságban és tudtam mire való az exorcizmus) hogy a gonosz mennyire azon munkálkodik hogy szenvedjen az ember és vétkezzen Isten ellen hogy a pokolba kerüljön. Én sajnálom a megszállott embereket és bár az Isten és a Szűzanya óvjon meg mindenkit attól hogy a gonosz erők a lelkébe ferkőzzenek. Lucas atyaböl kiűzte a fiú de általában ezek az ördögrdogűzések vagy halállal végződnek vagy soha nem gyógyulnak meg hanem míg él az illető imádkozni kell mellette még szenteltvizezni s tömjénezni.2021. júl. 26. 18:33
1/2 A kérdező kommentje:
Ritus
2021. júl. 26. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!