Folytatódni fog még a Hunter Street 4. évada?
Hát igen, pl tavaly vártam, hogy ismételjék a Hunter Street 3. évadát, és egyszer csak azt írta ki, hogy az megy. Aztán kiderült, hogy csak rosszat ír ki, a Hunter Street-et adták ugyan, de csak az 1. évadot, és annak a részeit sem helyes sorrendben. Majd most egyébként, amikor a 4. évad első 10 része lement, utána azt írta ki, egészen június végéig, hogy azt ismétlik, de valójában az Ecsb ment már akkor (akkor még nem kezdtem el nézni, csak július közepe táján a Sorozatbaráton az 1. évadot, majd a 2. évadból MindigtvGO-n visszanéztem azt a pár részt, ami nem volt fent a Sorozatbaráton, és azóta MindigtvGO-n nézem).
De amúgy ja, nem értem ezt az egészet, most már egyre kiszámíthatatlanabb is, hogy mit vetítenek (vagy jót vetítenek-e, nem csak sorozatot, hanem egyáltalán ha azt a sorozatot is de annak azt a részét amit kéne...) a Nickelodeon-on. Teljesen értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!