Mit gondoltok A nagy pénzrablás című sorozatról? Ti szeretitek?
Trónok harca fan voltam, de nagyon.
Amikor véget ért az utolsó évad akkor gondolkoztam, hogy na most mi vehetné át a helyét.
Keresgéltem a Netflixen, többször is belefutottam ebbe a sorozatba. Na jó, akkor nézzük.
Basszus annyira magával rántott, hogy volt olyan nap amikor csak pisilni mentem ki a szobámból és enni.
Egyik részen nevettem, a másik részen már sírtam. Megszerettem és megutáltam szereplőket. Szurkoltam nekik mintha én is ott lennék.
Azok a megoldások amik a sorozatban vannak.. na meg a szereplők valami eszméletlen.
Nem tudom elmondani mennyire várom a szeptembert, de egyben szomorú is vagyok hisz nemsoká vége..
Nemrég néztem meg, én nagyon szerettem. :)
Vannak kicsit unalmasabb részek, meg egy-két logikátlan dolog is benne, de mindig cliffhangerrel zárják a részeket, úgyhogy én is darálva néztem.
Nairobi volt a kedvencem, úgyhogy már nem vagyok akkora rajongó, mint voltam, de azért meg fogom nézni végig.
Imádtam.
Nekem az előzetes nagyon nem tetszett, de egyik barátom annyira elkezdte mondani hogy nézzem meg, szóval mondtam hogy 1 rész aztán vége.
AhaXDD aznap este még ledaráltam az első évadot.
Kb 4 nap alatt megnéztem az egészet.
Azóta már 3x újranéztem mint a 4 évadot😂
(Szóval nem vagyok függő, ahh nem)
Az ötlet és csomó rész/részlet nagyon tetszett. Kreatív és jó a stílus, jó karakterekkel. Az alapja tetszik. Összességében viszont már annyira nem.
Nagyon sok a túlzás és erőltetettnek éreztem csomó dolgot benne, ami csak azért van úgy, hogy a cselekmény haladni tudjon.
De engem már az elején "elveszített" a sorozat.
Az, hogy van egy ember (és ez az alapja az egésznek, erre van felépítve), aki kijelenti, hogy fél életen át ezt tervezte, majd 2-3 nap alatt szerelmes lesz PONT a rendőr csajba, ez konrkétan vicc. Ilyen a világon nincsen!
Az, aki azzal jön, hogy "a szerelem így működik" .... Nem. Nem így működik, pláne nem egy ilyen helyzetben. Többen is meg kellett volna haljanak, de el volt túlozva, voltak benne nagyon béna húzások, hogy feszültséget keltsenek, de még ezek ellenére is azt mondom, hogy egy jó sorozatról lenne szó.
Csak hogy megvette a Netflix és folytatta, teljesen feleslegesen és totál elcseszte az egészet. A második évad után kb értékelhetetlen. Az első kettő a hibái ellenére is többnyire tetszett, csak sajnos nem tudtam elmenni a szembetűnő hibái mellett. Bárcsak ne folytatták volna. :/
Le lehet pontozni, mert tudom, hogy ez lesz. Közönség kedvenc sorozatról negatívat írok. Vállalom. De ez csak az én véleményem, engem nem zavar, hogy másoknak tetszik, értem is miért. De nekem sajnos nagyon szemet szúrt pár dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!