Nicolas Cage miért vállal el minden sz'r "filmet" ?
Itt a válasz! Ezt pár napja olvastam...
"Nicolas Cage a Variety magazinnak adott interjújában árulta el, hogy köszöni szépen ő végleg szakított Hollywooddal, legalábbis annak blockbusterekre éhes részével. Elmondása szerint bár ezeknek a forgatásoknak is megvan a maga jó oldala, vannak jó pillanatok, összességében hatalmas a feszültség és a nyomás.
De még csak nem is ezért lett elege az egészből, hanem a kreatív szabadság szinte teljes korlátozása miatt. Nicolas Cage úgy fogalmazott, hogy amikor egy Jerry Bruckheimer mozin dolgoznak, ott meg van szabva, hogy a karakter mit és hogyan mondjon, nem nagyon van mozgástere a színészeknek. Viszont az indie projekteknél ez teljesen máshogy van.
Az indie filmek forgatásán sokkal nagyobb helyet adnak a kreatív szabadságnak, a színészek is sokkal szabadabban kísérletezhetnek egy-egy jelenettel. És ez az, ami a legfontosabb Nicolas Cage-nek."
" meg a sok zaklatásos sztori áldozatait is el kell valamivel hallgattatni."
Ezt nem értem . Ez mi ? Akiket zaklattak azokat zs kategóriás filmekbe rakják ?
"Ezt nem értem ."
Ez valahogy nem meglepő egy Nicolas Cage fantól
"Mert mostmár megteheti, hogy azt vállalja el, ami neki kényelmesebb,"
és a kényelmes = szar filmek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!