Ki nyert volna meg egy nagy női aréna küzdelemet puszta kézzel a Trónok Harcában?
Fúúúj, ezek a sorozatos karakterek.
Egyébként ezek többsége kislány, Arya is, bármelyik felnőtt nő lerúgná a fejüket. Sansa, Arya, Missandei, Dany de még Margaery is.
A legjobb fizikai állapotban valószínűleg Cat van. A könyvekben egy pasi nyakát vágja el, szóval azért erős lehet.
Ezek közül Cersei a legpuhányabb szerintem.
Sansánál is megjelenik, hiszen ő kíséri el mindig. Szerintem csak azért, mert nem beszélnek mindig róla, szokták űzni, pl. nyilván Arya sem a semmitől lovagol jól, hanem van benne tapasztalata. Lyanna sem csak úgy a nullától állta meg a helyét a lovagi tornán és tudott a lovon maradni minden alkalommal.
Szóval én mindig úgy képzeltem, hogy ezeket aktívan űzik és ahogy a férfiak esetében a karddal való gyakorlást sem emelik ki mindig, úgy ezt sem. (Értsd: nem minden fejezet arról szól, hogy most leizzadt a solymászatban, de attól még csinálják. Mint ahogy arról sem ír, hogy most elment pisilni, de attól még csinálja.)
Cersei esetében részben egyetértek. Szerintem itt Lena Heady testalkata, azt hiszem ő aktívan sportol, nem összeegyeztethető Cersei életstílusával. Alkoholista, mindenhova hintón viteti magát, alig mozog. Ezért írtam, hogy szerintem valójában puhány. Lena Heady testalkata nálam inkább a könyves Cat testalkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!