Loki sorozat segítség?
Nem értek egy dolgot, de lehet volt rá magyarázat, csak nem figyeltem.
Tehát amikor a Bosszúállók visszautaztak a new york-i csatába akkor ugye Loki lelép a Tesseract-tal, magyarán létrehoz egy elágazást, ezért kapja el a TVA, mint variánst, de ugye még mindig egy idővonalról beszélünk.
Hogy lehetséges akkor női Loki? Ő nem lehetett ezen az idővonalon, hisz NŐ, tehát másik univerzumból származik, de a TVA csak a Szent idővonalat egyengette, akkor hogy kerülhetett oda? Nem a Hiddleston - féle Lokinak kellett volna lennie? Mármint örültem a női karakternek, csak egy idővonalon nem értem, hogy létezhet több féle Loki.
De pont ezt a részét nem értem logikailag, hogy hogy lehet nő. Egy idővonalon csak 1 féle Loki létezhet, esetünkben Hiddlestone. Neki lehetnek saját leágazásai, ezért lép közbe ott a TVA. A multiverzum okés, ott működik, de itt csak egy idővonalról beszélünk.
Loki a Jötünnök gyermeke, fiúként született. Olyan nincs, hogy fiú is meg lány is született egy idővonalon belül, mivel az paradoxon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!