Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Dargos kérdése:

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos erről a filmről annyira már nem sok mindenre emlékszem. A film ilyen romantikus vígjáték benne felnőtekkel tehát nem tini filmről van szó! A történetben van két főhős csávó, egy rendesebb meg egy bunkóbb, de ettől még haverok, a rendesebb srác az szőke hajú és mindketten hijján vannak a pénznek. Emelett van két csajszi akik pasit keresnek vagy inkább valami vígasztaló szexet. A lényeg, hogy találkoznak egymással és a két csávó bekamuzik a csajoknak valamit aminek hála betudnak hozzájuk költözni így már nem lesznek hajléktalanok. A film végén mire nyilván lebuknak és a rendesebb csajszi és srác jönnek majd össze. Tudom nem sok amit leírtam esetleg annyit tudok még mondani, hogy a srácok úgy néznek ki mint valami építőmunkások lettek volna, legalábbis erre emlékszem. Köszi szépen ellőre a segítséget :)

2021. júl. 17. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Tipp: Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
2021. júl. 17. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen elég kevés infót adtam meg, sajna nem ez, de láttam már és nagyon jó ez a film is. A két srácot ha jól emlékszem kirugják a munkahelyükről és nem lesznek képesek fizetni a lakbért ezért kerültek utcára majd egy bárban vagy ahhoz hasonló helyen behazudják magukat valami menő csávóknak azt így szednek rá két csajt. Ennyire emlékszem még.
2021. júl. 17. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a filmet, de érdekel.
2021. júl. 18. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szigorúan csak szex (2008)
2021. aug. 22. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!