M. Night Shyamalan mennyire számít jó rendezőnek horror, thriller műfajban?
Semennyire.
Van egy jó ötlete, de nem tud vele mit kezdeni.
A sebezhetetlen, Széttörve, Hatodik érzék. Szerintem ezek nem rossz filmek tőle. Kíváncsi vagyok az új alkotására, hogy milyen lesz.
Pedig valóban, kifejezetten arról híres hogy milyen rossz rendező…
Mint ahogy Michael Bay is.
A felsorolt három film annyiban jó, hogy van bennük fordulat, nem is kicsi, de egyébként olyan filmek, amit csak végigszenved az ember.
Aztán a végén van egy WTF, aztán akkor pislogsz egyet és már el is felejted.
Ez nem csak az én véleményem.
A hatodik érzék overrated, a Széttörve az totál gagyi, a Sebezhetetlen mondjuk nem rossz, egészen eredeti és jó a csavar.
Egy jó filmje van, az pedig a Jelek.
Ilyen határozottan butaságot állítani... Van ám önbizalmad.
A kritikusok, a szakma és az emberek többsége (pl imdb-n) mind hülyék akkor ezek szerint, de te illetve az "ez nem csak az én véleményem" alatt értendő emberek az etalon.
Mindent értek.
Bezzeg, amikor a kritikusok lehúznak egy filmet, amit szeretnek az emberek, akkor hogy vérig van sértve mindenki, hogy nem értenek hozzá, de te anonimként megmondod a frankót és tényként állítod ezeket... Annyira ironikus és röhejes..
6.
Hiába sértődsz meg.
A hatodik érzékből mindenki annyira emlékszik, hogy a végén kiderül, hogy...
Amúgy meg az a két óra semmiről nem szól.
Ugyan ez a többi
8.
De, így van, csak nem látod át.
Senkitől nem hallottam még semmit, csak a végét.
Értem, hogy ez neked fáj, mert a kedvenc filmed, de na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!