Ebben a kategóriában keresek filmeket (?)
Figyelt kérdés
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy ismertek-e jó vígjátékokat mint például a LIKE A BOSS, vagy nem is kell feltétlenül vígjátéknak lennie csak olyanok mint amit fent írtam vagy a SIERRA BURGESS IS A LOSER, WORK IT, I'M NOT OK WITH THIS, vagy hasonlóakat keresek, válaszokat előre is köszönöm, szép estét :)2021. júl. 12. 21:04
1/3 anonim válasza:
Nem fogok sorolni sokat, de ha felmész Netflixre (nem kell hozzá fiók, google beírod, hogy netflix filmek) és a vígjáték, romantikus filmek stb.... között találsz hasonlóakat
Pl.:
Magaslány
A fiúknak, akiket valaha szerettem
Más ritmusra
3/3 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm, igen én láttam ott filmeket de a nagy részéhez ami pl mostani v vannak olyanok amikhez nincs magyar szinkron vagy nem töltötték fel online egyik weboldalra sem szinkronnal ami nem baj jó nekem angolul vagy szlovákul vagy németül (németül is csak feliratozva nézném mert még nem megy teljesen a német, még tanulom) de anyu nem fogja érteni, minden este nézünk együtt egy filmet és már kifogytam az ötleteimből, hogy mit nézzünk
de köszi még egyszer körülnézek
2021. júl. 14. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!