Madri00 kérdése:
Melyik marvel fimet ajánlanátok elsőre?
Figyelt kérdés
Melyik marvel filmet nézetnétek meg hogy tuti sikert arasson annál akinek eddig nem igazán jöttek be ezek a filmet. Mert én pl szívem szerint a Végtelen háborút vagy Végjátéko mert számomra ez a 2best, de egy olyan számára aki azelőtt nem látott marvel filmeket nem biztos hogy ugyanolyan élvezetesek lennének. Szóval szerintetek mivel kéne kezdeni hogy tuti megfogja őt?2021. júl. 10. 18:45
1/9 anonim válasza:
Nekem az ilyen Végjáték,Bosszúállók fajta filmek nem igazán jönnek be.Persze ha nagyon unatkozom és elkapom a tévében,akkor előfordul,hogy bele nézek.De magamtól nem nagyon keresem ezeket...Ami Marvel karakterről szól és szerintem egész jó az a Logan - Farkas című.Én azt ajánlanám.
2/9 anonim válasza:
A végtelen háború és a Végjáték a sorozat lezáró darabjai, s noha hihetetlenül látványosak, szuperek, mégsem értené teljesen az, aki eddig nem látta az előzményeket.
Ha ódzkodik a szuperhősfilmektől, valami könnyedebbel kezdenék pld: Vasember vagy Thor. De akár Venom és Deadpool is jó választásnak tűnhet. Aztán ha sikeresen megfertőzted az alanyt, megjelenési sorrendben nézetném meg vele őket.
3/9 anonim válasza:
Az első Vasember vagy Amerika Kapitány szerintem pont jó, azok kellően hangulatosak, látványosak, és még a jobbak közül valók. Engem is azok szippantottak be annak idején.
4/9 anonim válasza:
Ha nem biztos hogy az Amerika Kapitány 1 vagy a Vasember tetszene az illetőnek, akkor nézesd meg vele a Bosszúállókat és ha az nem tetszik neki akkor nincs nagyon mit tenni.
5/9 anonim válasza:
Ha csak ilyen szempontból nézzük akkor vagy A Hangyát vagy az X-menből én is a Logant ajánlanám (bár sem ártana némi háttértudás), vagy a Pókember első része Tobeyval.
6/9 anonim válasza:
Én sorrendben nézném mert úgy építed fel magadban az érzelmeket a karakterekhez. Úgy fog nagyot ütni a két utolsó rész ha már ismered a karaktereket, láttad a jellemfejlődésüket
9/9 anonim válasza:
Galaxis őrzői 1-2
Na én ezek után lettem igazi Marvel fan!!! ❤️😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!