Hogy fejeznéd be a Barátok közt lezáró epizódját?
Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 15:39
1/10 anonim válasza:
Mosollyal az arcomon, popcornnal a kezemben.
2/10 anonim válasza:
Felkelne valaki az első részből, mintha az egész sorozatot álmodta volna :D
3/10 anonim válasza:
3 másodperc sötétség.Majd a kamera lassan közelít egy a vigyorgóban lévő,kényszerzubbonyt viselő,őrülettől eltorzult arcú emberhez.Miklóshoz.Kiderülne,hogy minden szereplő ő volt.A meghasonlott személyiségének egy-egy darabkája...
4/10 anonim válasza:
#2:
Ez nekem is eszembe jutott, csak nekem a Jóban Rosszbannal kapcsolatban :)
5/10 A kérdező kommentje:
Az is véget fog érni?
2021. júl. 10. 17:02
6/10 anonim válasza:
Érdekes #2, hasonlóan képzeltem el a dolgot. Magdi anyus lenne az aki felkelne a kómából, így derülne ki, hogy mégsem halt meg. Mivel Vili bá folyamatosan bejárt hozzá, s az ágya mellett mesélte el a házbeliek életét, Magdi néni pedig levizualizálta, így képben lenne minden.
7/10 anonim válasza:
"Az is véget fog érni?"
Igen, az is. :)
9/10 anonim válasza:
Thanos csettintene és mindenki eltűnne a Mátyás Király térről.
10/10 anonim válasza:
Varga Irén álmodta az egészet. A következő sorozatnak 23 éven keresztül már ő lesz a főszereplője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!