Kérhetek egy kronológiai sorrendet adni a Marvel filmekről?
Figyelt kérdés
Most akarnám elkezdeni megnézegetni őket de amiket találtam kronológiai sorrendeket már régiek.2021. júl. 9. 17:02
1/8 anonim válasza:
1. Amerika kapitány: az első bosszúálló
2. Marvel kapitány
3. Vasember
4. A hihetetlen hulk
5. Vasember 2
6. Thor
7. Bosszúállók
8. Vasember 3
9. Amerika kapitány: a tél katonája
10. Thor: sötét világ
11. A galaxis őrzői
12. Bosszúállók: ultron kora
13. A hangya
14. Amerika kapitány:
polgárháború
15. Fekete párduc
16. Pókember: hazatérés
17. Doctor strange
18. Thor: ragnarök
19. A hangya és a darázs
20. Bosszúállók: végtelen háború
21. Bosszúállók: végjáték
22. Pókember: idegneben
Jelenleg enni film jelent meg de még rengeteg lesz
2/8 anonim válasza:
Miért, azóta gondolod hogy megváltozott a filmek történeti ideje?
3/8 anonim válasza:
#2 azóta megjelentek új filmek így a sorrend is változott
4/8 anonim válasza:
A Marvel filmek tipikusan azok a filmek amiket NEM kronológiai sorrendben érdemes nézni mint mondjuk a Star Warsot (bár még azt se annyira), hanem megjelenési sorrendben. Hiába második pl,. időrendben a Marvel kapitány, a felét se fogja érteni aki rögtön a másodiknak nézi meg a sorban, nem árt azért tudni előtte kik a Bosszúállók, ki Nick Fury, ki Ronan meg hasonlók. Tök mindegy a kronológia, úgy válik teljessé ha sorban nézed.
5/8 anonim válasza:
A Feketeözvegy a Polgárháborù és a Végtelen háborù között van ha az is érdekel
6/8 anonim válasza:
A Galaxis őrzői kettőt kihagyta az egyes válaszoló. :)
De egyébként tényleg nem érdemes kronológiai sorrendben nézni, mert az információt sem úgy adagolták a készítők. Nem tudtak ennyire előre gondolkozni, nem is lehet.
7/8 anonim válasza:
én megnéztem a végjátékot, öcsém adott hozzá valamennyi plusz magyarázatot, miután kijöttünk a moziból és kibőgtük magunkat a kocsiban, majd végignéztem kronológiai sorrendben az egészet, úgy már értelmezhető kronológiailag is XD de ha végjáték nélkül kezdtem volna bele, akkor biztos hatalmas katyvasz lett volna az első pár film, hogy mégis mi közük egymáshoz egyáltalán.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! 🙂
2021. júl. 10. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!