A kérdező szavazást indított:
Már megint Malcolm
A semmi közepén (The Middle)
Csók a családnak
Goldberg család
10 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ezek közül csak a Malcolmot ismerem és szeretem, ezért erre esett a választásom. Na meg Bryan Cranston miatt is, mert később kiderült róla, hogy más szerepben is megállja a helyét (Walter White).
2/4 anonim válasza:
Akkor jöjjön egy új angol sorozat, ami az én kedvencem és lehet, hogy ezzel így egyedül is maradok: Coupling. Sajnos a Jóbarátokat még nem láttam (csak részleteket), de ez is valami hasonló lehet. Nekem bejön az angol humor. Csajok és pasik külön bagázsra oszlanak és egymást szidják, persze párokat is alkotnának, ha ez simán menne. Sokadszor néztem már végig, de még mindig csorog a könny a szememből ennyi év után is. Csak 4 évad.
3/4 anonim válasza:
#2- ha jól emlékszem a Coupling direkt Jóbarátok koppintás, talán az 1 évadot láttam teljesen. A Jóbarátok most újra aktuális, miután összegyűltek egy beszélgetés erejéig. Nagy kedvenc volt.
A fentiek közül egy sem tetszett annyira hogy pár résznél tovább nézzem. De ha kedvencek, akkor alább egy pár sorozat
Egy rém rendes család
Jóbarátok
Brooklyn 99
Agymenők
The Millers
4/4 anonim válasza:
Nálam ez a sorrend ezek közül:
1. Malcolm
2. Goldbergs
3. A semmi közepén
És csak a Malcolm az amit teljesen láttam végig…
A “Csók a családnak” sorozatot nem ismerem.
Sitcomból különben a kedvencem a Dokik meg a Good Place.
Illetve még a Crazy Ex-Girlfriend sem volt rossz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!