Mi a lényege az Egerek és emberek című filmnek? Milyen tanulságokat vontatok le a filmből? (spoileres kérdés)
Figyelt kérdés
Ma megnéztem a filmet. Sok helyen olvastam, hogy mennyire tanulságos , elgondolkodtató alkotás. Megnéztem, nagyon tetszett. Értettem is, hogy milyen szép dolog, hogy végig kitartott George, a buta barátja Lennie mellett, és szinte testvéreként szerette. Értettem azt is, hogy a végén inkább ő húzta meg a ravaszt, mert nem tudta volna végignézni, ahogy kvázi levadásszák Lenniet, mert úgyis az lett volna a sorsa. Erre az Öreg a kutyás résznél már rávilágított. Továbbá gondolom szólt magáról a reményről a reménytelenségben, és hogy mindig kell álmodozni, célokat kitűzni magunk elé. Mégis olyan érzésem van, hogy ez egy független film, ami elmesél egy sztorit, és nem annyira tudom, hogy milyen következtetéseket vonjak le belőle.2021. júl. 1. 22:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!