Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi ideig nézel egy filmet...

Mennyi ideig nézel egy filmet vagy sorozatot, mikor már nem adsz neki új esélyt?

Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Film: ha a feléig nem győzmeg elkapcsolok.

Sorozat:1-2 epizód.

2021. jún. 30. 17:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Én max negyed órát adok neki (stáblistàval együtt), ezek szerint az kevés?
2021. jún. 30. 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
A te döntésed.
2021. jún. 30. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Ha valami olyasmiről szól, ami érdekel, akkor végigszenvedem akkor is, ha nem szórakoztat, legfeljebb keresek róla rant videókat és azzal szórakoztatom magam.
2021. jún. 30. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Nálam max 30-40 perc, ha addig nem meggyőző, akkor kikapcsolom. Ha a feléig megnézném, akkor biztos végigvinném,mert zavarna hogy akármilyen pocsék is, mi a vége a sztorinak.
2021. jún. 30. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Volt egy Charlie Sheen-es ufos film amit azért néztem végig mert azt hittem hogy vígjáték lesz. De a végére egész jó fklm lett.
2021. jún. 30. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Én sajnos az a típus vagyok, aki végignézi. Nagyon ritka az olyan, hogy valamit kinyomon. Szenvedtem már sorozaton is, de végignéztem. 24 részes volt csak. Ha mondjuk 50+ részes lett volna, akkor tuti abbahagyom. Filmeket nem nyomok ki, az rövid ahhoz, hogy abbahagyjam. Volt már olyan, hogy egy filmnek a filk végi csattanója annyira tetszett, hogy kár lett volna abbahagynom, pedig a film 80%-át nem szerettem. Tehát összességében nem tetszett, de mégis örülök, hogy láttam.

De ettől függetlenül nem ez a jó szerintem, de én ilyen vagyok.

2021. jún. 30. 21:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a filmek kb 98%-át végignézem. 1% van, amit egyszerűen 5 perc után kikapcsolok, mert nimcs hangulatom éppen hozzá mégse, és másik 1%, ami fos, de azért véégigtekerem, és 5 perc alatt letudom az egészet.
2021. jún. 30. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Jajj, sorozatok... azt kifelejtettem. Ha érdekel a téma, és magával ragad, akkor nagyon nehezen engedem el. Nem nagyon van ilyen. Nyilván a legtöbb sorozat a végére már nézhetetlen a legnagyobb rajongóknak is, de még végigszenvedik. Walking dead nagy kedvencem volt, de monoton lett, és rég be kellett volna fejeuni. Az utolsó évad amit néztam, mikor Carlt megharapja a zombi. De már pocsék nézhetetlen volt. A börtönös évadnál is már majdnem abbahagytam, de utána még visszajött, és tetszett, de aztán lehetetlenné vált.

Aztán sok olyan sorozat van, aminek csak megnézek egy részt,és várom, hogy legyen kedvem a továbbiakhoz, de nincs... aztán van sok olyan, amit nem én nézek, így csak 1-1 részt látok. Pl trónok harca vagy shameless. Ezek nem nekem.valóak, de mivel minőségi darabok, ezért tesómmal megnézem néha, ha együtt vagyunk.

Aztán sok máaik sorozat van, ami nagyoyn szűk rétegnek talál be, ezért ideje korán lelövi a kiadó. Pedig nálam éppen pont betalált. Ezeket sajnálom a legjobban.

De ja... sok rétestésztásat megnéztem már. Lost, Így jártam anyátokkal. Pfhú, de szarok voltak a végére... de imádtam így is.

2021. jún. 30. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha már felhoztad a sorozatokat, nálam is megy a dara ezerrel. Inkább megnézek akár egy évadot is ha már belekezdtem, semmint egy filmet ami kétséges hogy szórakoztató, végignézzem akár.

Ilyen volt a Banshee, Trónok harca, Az utolsó királyság, Lupin, vagy a Testőr. Utóbbi mondjuk 6 részes szóval nem volt nagy kihívás. Amúgy én is jobban szeretek társasággal sorozatot nézni.

2021. jún. 30. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!