Ki volt a legtehetségesebb színész a Game of Thronesban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 10:07
12/20 anonim válasza:
Iwan Rheon. Már ahogy elmosolyodott, rázott a hideg. És ha már Ramsay, akkor én azért a Theont játszó Alfie Allent is megemlíteném. Neki ugyanis vászonra kellett vinnie gyakorlatilag háromféle figurát. Először egy nagy arcú p*csfejet, majd egy totálisan megtört és megfélemlített, emberi mivoltától megfosztott roncsot, aztán a személyisége darabjaiért és egykori életének maradékáért, de leginkább a saját démonjaival küzdő, újjászületőben lévő (de kiteljesedni nem tudó) áldozatot. Véleményem szerint Alfie zseniálisan csinálta.
14/20 anonim válasza:
Iwan Rheon, nem sokkal azután kezdtem nézni a Trónok harcát, hogy a Kívülállóknak vége lett, amiben ő volt a lúzer srác; rögtön elhitette velem, hogy itt Ramsay, hogy egy gyilkos, szadista barom, egyszer sem láttam benne a láthatatlan csávót.
15/20 anonim válasza:
7-es vagyok, bizony elfelejtettem Alfiet mondani, mert ahogy olvastam Jack Gleesonról, csak Ramsay jutott eszembe. Személy szerint pedig egyik kedvencem Theon, Ramsay-vel együtt, utóbbi nem a jószívűségéért, de mint mondtam a színészi játék brutal jo volt, és maga a karakter is kellett szerintem
17/20 anonim válasza:
16-Daenerys! Emilia Clarke szerintem kifejezetten tehetségtelen.
18/20 anonim válasza:
jó de ahogy tud nézni, meg azok a hatalmas szemöldökei, babonázó!
20/20 anonim válasza:
Emilia Clarke természetesen. Nem tudom miért utálják ennyien, mondjuk szerintem a többség csak irigy rá hogy sosem lesz olyan jó nő mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!