Az új Hófehérke nem fehér lesz – mit szólsz hozzá?
Figyelt kérdés
Ezen már röhögni sem lehet.2021. jún. 23. 11:55
1/11 anonim válasza:
Nekem csak az a problémám ezzel a túltolt PC kultúrával, hogy soha nem a saját szellemi termékeiket teszik tönkre, hanem mindig másét. Szerintem Walt Disney sírva forog a sírjában látván mit csinál most az általa alapított stúdió.
2/11 anonim válasza:
Még véletlenül se rakj be forrást...
3/11 anonim válasza:
De a Disney mindig átírta a történeteket, amiket adaptált. A Disney Hófehérke sem az eredeti Hófehérke.
Nem értem, hogy ez miért most lenne baj?
4/11 anonim válasza:
Keress rá Rachel Zegler nevére.
Ez pontosan olyan karakter, ahol nem mindegy az alapjaitól kezdve elidegeníthetetlenül fehér. Nem olyan, mint egy Nick Fury, ahol mindegy a szereplő rassza, amíg kompetens színész játssza el.
5/11 anonim válasza:
Ha az eredeti Hófehérke lenne, akkor számítana, de sehol sem szerepel, hogy az eredeti Hófehérkét csinálják. Ha át van írva a történet, akkor a rasszát is meg lehet változtatni.
6/11 anonim válasza:
Akkor miért nem változtatják meg a címét is és adhák el teljesen újként, aminél maximum csak inspirációnak nevezik meg "A" Hófehérkét? Elvégre úgyis az alapjaitól újra írják.
7/11 anonim válasza:
Miért adnának, amikor ez a cím az ismert, ezzel lehet eladni?
8/11 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy mindig rátelepszenek az ismert címekre, hogy azzal adjanak el valami tök mást, aminek köze sincs hozzá. Ha értéket teremtenek, az másik címmel is megtalálja a közönségét.
Vagy a nagy kreatív SJW írók nem tudnak írni csak átírni, megváltoztatni a karakterek rasszát és nemét, azt jó napot? Ennyire nem bíznak a saját alkotói képességeikben?
10/11 anonim válasza:
Rachel Zegler NEM fekete, tehát a kérdés - ahogyan azt tudni lehetett - hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!