A Steven Universe-t ajánlanátok felnőtteknek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 18:11
1/1 anonim válasza:
Én szívesen nézem 20 évesként. Szerintem vannak benne érettebb poénok, illetve komoly, rejtett mondanivaló. De ehez az is hozzátartozik, hogy gyerek voltam még mikor kezdődött, és az ehez hasonló rajzfilmeken nőttem fel, úgyhogy amikor elkezdtem újranézni nem voltak előítéleteim az első részek végett, tudtam hogy valami nagyobb sztori fog kibntakozni. Szerintem csak az tudja ezt a sorit értékelni, aki szereti ezeket a lassan induló, de később pörgős rajzfilmeket, sorozatokat. Na meg persze a stílus meg a dalok se mindenki számára egyformán szerethetők. Mindenestre nekem nagy kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!