Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az alábbi Bud Spencer -...

Az alábbi Bud Spencer - Terence Hill filmek közül melyik tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 09:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

#9-es, a "Vissza a jövőbe-trilógia" nekem is az örök kedvenc filmeim egyike, és pedig azt is szinte minden évben legalább egyszer leadják a tv-ben, de volt már hogy kétszer is, mindenesetre azt is számtalanszor adták már, leginkább az RTL Klub, TV2, Film+ !

Amúgy azért szeretjük Őket sokan, mert egy egészen ikonikus páros, a kövér szakállas komoly fickó és a vékony jóképű vicceskedő jól kiegészítik egymást, ráadásul olyan filmekben, amik mind nagyon hasonló szituációkat teremtenek: vicces, kalandos, és izgalmas egyben - általában nem hal meg senki, szívből segítenek a jóknak, de mégis ahogy puszta kézzel leszámolnak egy egész seregnyi rosszfiúval, azok olyan vicces bunyók szoktak lenni! :D

2021. júl. 11. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
88%
évente 1-2x az semmi. vannak filmek amik akár hetente többször is ˝keringenek˝ a tv csatornák között. pl Amerikába jöttem, Truman show, ezeket megfigyeltem hogy a paramount ismétli orrba-szájba.
2021. júl. 11. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!