11/17 anonim válasza:
13 okom volt,
Fiuknak, akiket valaha szerettem,
A nagy pénzrablás
12/17 anonim válasza:
Miért kell lepontozni az olyan válaszokat, amik az egyéni ízlésen múlnak? :D Tudtommal erre nincs jó vagy rossz válasz.
13/17 anonim válasza:
En ha nem talalok mit nezni, a Daredevil-t vagy a Teen Wolf-ot inditom el. Random epizodot.
A Titans is jo volt meg az Animal Kingdom.
A regebbiek kozul a Prison break, Supernatural, Smallville, The beauty and the beast jonnek be tobbekkozt.
14/17 A kérdező kommentje:
12-es én pl. mindenre zöldet nyomtam
2021. jún. 28. 15:02
16/17 anonim válasza:
Sorozat kedvencek top 5
Jóbarátok
Supernatural
Outlander
Trónok harca
Law & order SVU
Filmek
Sorvadj el (Stephen King)
Jumanji
Marslakó a mostohám
Maszk
Férj és férj
Inkább a sorozatokat szeretem:), nem sok filmet nézek.
17/17 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy annyira sok film van, amit szeretek, hogy inkább felsorolom a legjobbakat: Gyűrűk ura, Hobbit, Harry Potter, Star Wars, Witcher, Halálos Fegyver, Mátrix, Kontrol, Nagyfiúk, Kelly hősei, Keresztapa, Star Trek, Halálos iramban, Szupercsapat, Dutyi dili, Ace Ventura, Alfa, Bud Spencer és Terence Hill filmjei, Galaxis őrzői
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!