Miért van az, hogy két színész egy adott filmben szerepel és utánna a valóságban is egymásba szeret, párkapcsolatuk lesz?
Erről nekem az a szituáció ugrott be, amikor még gyermekotthon betegszobáján dolgoztam, és a nevelő meglátogatta a beteg kis diákját, de közben benézett hozzám is a nővér szobába, és mikor meglátta mennyire beteg vagyok (mert muszáj volt betegen is dolgozni), elkerekedett szemekkel jegyezte meg:
- Nahát, az ápolónők is lehetnek betegek?
Nem mondtam ki ugyan hangosan, amit gondoltam róla, de mégis mit gondolt? Az ápolók robotból vannak?
Visszatérve a te témádra:
Szerinted a színészek androidok? Nem. Ők is csak emberek. Mindegy, hogy sztárok-e vagy sem.
Segítségül egy kapcsolódó cikk, két oldalon keresztül ezt taglalja:
Sok színész jön össze miután a forgatások alatt közel kerültek egymáshoz, de ennél sokkal sokal több az olyan, amikor nem jön össze senki. :) Csak ugye nem arról írnak az újságok, hogy "leforgatták az új Star wars filmet, most sem jött össze senki a stábból" :D
Amúgy egy forgatás viszonylag hosszú, főleg, ha a napi óraszámot nézzük. Van, hogy reggeltől estig egy helyen vannak és beszélgetnek, jobban megismerik egymást is kialakul köztük valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!