Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpír-vérfarkas utód kérdése...

Vámpír-vérfarkas utód kérdése kissé másképp, mennyire lenne reális?

Figyelt kérdés

Mindkettő fantasztikus fantasy lény a maga módján, így érthető az is, hogy sokan gondolkodnak azon, vajon lehetséges lenne-e a két fajt egyesíteni. Mivel biológiailag két teljesen különböző fajról beszélünk, próbáltam más szemszögből megközelíteni.

Adott egy ember (nő), és egy vérfarkas (férfi), akiknek gyermekük lesz, Ugyanakkor a terhesség alatt egy vámpír megharapja az anyát, akin keresztül a méreg a magzatba jut. Ha a gyermek túléli, akkor mondhatni félig vérfarkas-félig vámpír géneket kap, vagy lehet negyed emberi, negyed vámpír opció is.

Ilyen eset mennyire lenne hiteles?

2021. jún. 14. 19:34
 1/10 anonim válasza:
100%

Mennyire hiteles egy fantasy? A vérfarkassá válás egy átok, nem lehet nemzéssel átörökíteni, elvileg akkor lenne kivihető, ha egy terhes nőt megmar egy vérfarkas.

A vámpírrá váláshoz az alanynak meg kell halnia, nem elég egyetlen harapás.

Ha nem a klasszikus mitológiát veszed alapul, hanem kitalálsz valami sajátosat (pl: Twillight, de azt utálom), akkor bármi lehetséges.

2021. jún. 14. 19:46
 2/10 anonim válasza:
100%

Szerintem, ha egy vámpír megöli a terhes nőt (át változtatja) akkor a magzat meghal.

De ha egy vérfarkast átváltoztatnak vámpírrá, akkor hibrid lesz (félig farkas félig vámpír)

(Vámpír naplók alapján válaszoltam)

2021. jún. 14. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem, ha egy vámpír megöli a terhes nőt (át változtatja) akkor a magzat meghal."

Penge...

2021. jún. 14. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat <3

IIgen, a kiindulási pontom a Twilight volt, ott nem tudom milyen rendszer szerint vannak a vérfarkasok (úgy vettem ki, hogy különböző klánok vannak és nem harapás útján válnak vérfarkassá, bár ezt nem tudom biztosra)

Úgyszintén a Twiligt-ban nem kellett meghalnia az alanynak, csak halálközeli állapotot mutattak. Próbálom mihamarabb pótolni a a hiányosságaimat, amennyire csak lehet :'D

2021. jún. 14. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom az Underworld filmeket.

Ott volt egy hapsi, aki túlélte a pestist, s halhatatlan lett. Az egyik fiát egy denevér, a másikat meg egy farkas harapta meg. Tovább gondolom összerakod. Szóval a 2 "faj" csak egy többszörös emberi mutáció.

2021. jún. 14. 20:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Szintén én, kicsit olvasgattam. Mivel elsősorban egy Twilight fanfictionhoz kerestem az ötleteket, emiatt indultam ki abból. Jacob és a falka nem vérfarkasok, hanem alakváltók. Ez a képesség öröklődő, így emiatt is gondoltam arra, hogy egy alakváltó-ember kapcsolatból lehetne az utód is alakváltó, kicsi vámpír vérrel megfűszerezve. (Itt jön még képbe az is, hogy emberként Bella is meg tudta szülni a félig vámpír gyermekét, csak utána "halt meg".
2021. jún. 14. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Az Originalsban úgy volt hogy Klaus vámpír-vérfarkas hybrid, Hayley vérfarkas. Született egy lányuk aki vérfarkas de ha meghal akkor vámpír hybrid lesz mivel aktiválja a vámpírságát
2021. jún. 14. 21:11
 8/10 anonim ***** válasza:
a white wolf univeruzmban létezik: [link]
2021. jún. 14. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
ja twilight bullshitről van szó, akkor nem szóltam
2021. jún. 14. 21:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha te fantasyként értelmezed akkor bármi lehetséges!!!!

Ha azonban mitológiailag akkor nem lehetséges! Mert nem volt erről szó!

Két különböző élőlény?

Ja na igen…

Mitologiailag a vámpir halott a vérfarkas pedig nagyon is élô sőt nagyon erős életerő el rendelkezik mivel minden sebe egy pillanat alatt begyogyul és sokkal tovább is élnek! A vámpirok el szívják más élőkről az életerőt

2021. jún. 14. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!