Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Várható, hogy Magyarországon...

Várható, hogy Magyarországon is cenzúrázva lesznek a mozifilmek, netflix, stb.?

Figyelt kérdés

Azt olvasom, hogy "pedofil törvény" miatt, ami valójában melegellenes törvény, olyan műsorok, mint pl. a Jóbarátok, 18 karikás lesz.

A Disney pl. a Marvel filmek főleg fiataloknak célozza és akadnak bennük lgbtq szereplők.

Ezek mind cenzúrázva lesznek vagy 18-as karikát kapnak?

2021. jún. 14. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

"A Harry Potterbe közvetlenül nincs benne, de utólag bele lett "írva" vagy magyarázva inkább, hogy Dubledore meleg."

JK Rowling mondta, hogy meleg, ez sztem nem a belemagyarázás kategória.

2021. jún. 15. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Rowling azt is mondta, hogy amúgy Hermione fekete is lehet. Meg még sok nyalánkságot. Nem kell mindig hallgatni rá.
2021. jún. 15. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Rowling utólag írta és magyarázta bele.

A könyvben pedig Hermione sötétebb börűnek lett írva, nem feketének. Szóval a sötétebb bőrre később azért magyarázta bele a négerséget, hogy polcorrect legyen.

2021. jún. 15. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt írtam én is...
2021. jún. 15. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:

"Átment a melegellenessé alakított pedofiltörvény, a Jobbik is megszavazta"

[link]

2021. jún. 15. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A Disney és a Netflix nem a magyar médiahatóság fennhatósága alatt áll, ezáltal nem a magyar médiatörvényt kell nekik betartani, magyarul ezek a csatornák nem fogják megkapni a 12, 16, 18+-os jelzéseket.
2021. jún. 20. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!