Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Démonok...

Mi a véleményetek a Démonok Között 3-ról? Érdemes elmenni rá? Van olyan ijesztő mint az előző 2 rész?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Én többször is elmentem mialatt néztem.
2021. jún. 13. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem láttam.De szerintem az előző részek nem voltak különösebben ijesztőek...
2021. jún. 13. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A házaspár nagyon cuki. Inkább miattuk nézem. A démonok nevetségesek benne. Monster of the week fílingje van, csak ez nem heti sorozat, hanem film franchise, de kb. ugyanaz.

Sorozatként lehet jobb is lenne, mert sokkal jobbak, mint Buffy és Angel vagy Bones és Booth.

2021. jún. 13. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam az első 2 részét moziban. Ott brutálisan adja a hangulatot, számomra nagyon félelmetes volt. Cikinek is éreztem magam, hogy a szememet-fülemet takartam majdnem végig.

A 3-ik is jó állítólag de már nem James Wan rendezte, hanem a Gyászoló asszony átka rendezője és más, sokaknak nem jön be, másoknak meg igen.

Otherworld csatornáján van róla kritika.

2021. jún. 13. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam (igaz angolul, úgyhogy a szinkronról például nem tudok nyilatkozni), és nekem tetszett. Nem mondom, hogy egy kimondottan jó film volt, és nem sikerült teljesen utolérnie az első két részt sem. De összességében jobban tetszett, mint mondjuk az Annabelle filmek vagy az Apáca. Kevésbé volt ijesztő, mint a korábbi részek (vagy a franchise többi filmje), inkább volt valamiféle természetfeletti krimi beütése helyenként. De Warrenék valóban nagyon aranyosak, és a színészek egyértelműen a hátukon vitték a filmet. Összességében én nem csalódtam a harmadik részben, mert a rendező váltás miatt alapból nem voltak túl magas elvárásaim, de ha valaki nagyon az első kettőhöz hasonló filmet vár, akkor lehet, hogy nem lesz teljesen kibékülve ezzel a résszel.
2021. jún. 13. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

A 3. részben több a szöveg mint a történtek mint az események, szerintem sokkal kevésbé ijesztőbb mint az első két rész.

Utóbbi évek ijesztőbb filmje számomra az Apáca volt.

2021. jún. 14. 09:14
 7/9 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%

Én láttam angolul is meg magyarul is. Szerintem nem volt olyan rossz. Warrenék miatt néztem én is cukik és nem elhanyagolható, hogy remek színészek alakítják őket! Tény, hogy nem volt ijesztő, de nekem annyira nem is hiányzott, hogy minden sarkon valami előugorjon a szekrény mögül, a hangulata nagyon jó volt és a krimi nyomozós jelleg is tetszett.

Ha durva ijesztő horrort vár az ember nem ez lesz a nyerő.

2021. jún. 15. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Lehet csak én vagyok gyenge, de szerintem elég ijesztő. Elsőre mikor az elején ráront a kissrác a késsel a sötétből, hát az elég vérfagyasztó volt.
2021. jún. 15. 14:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam, de évek óta nem néztem horrorfilmeket, úgyhogy ha fent lesz rendes minőségben Popcorn timeon, biztos beadom egyik este. De nem hiszem hogy különösebben félni fogok rajta. 13 14 éves koromban ezek parák voltak, de mostmár semmi különös egy ilyen film. Pedig imádtam ahogy félek rajta, de már nem tudok :C
2021. júl. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!