Jól vagy rosszul sikerült a szolgálólány meséjének új évadja?
(A kérdésben szándékosan nem fejtek ki spoilert! Ha meg nem láttad, ne olvasd el a valaszokat!)
Szerintem a sztori iszonyatos, az üteme is, ahogy halad.. Sajnos a meglévő történések melle kellene valami izgalmasabb is, amit fel tudna mutatni, vagy akar egy hatalmas lezárása is lehetne a történetnek. Nem igazán értem, merre halad, a karaktereknek milyen sorsot szánnak..
Így, hogy már csak 1 rész van hatra, ami jovohet csütörtökön jön ki, az érdekelne, hogy csak én látom hasonlóan, vagy más szerint is furcsa?
Ebben csak kibontakozik valami az 5hoz.
Keyes vagy hogy hívják a kislanyt, (aki volt ifjú sheldonban is), Janine...
Most ez arrol szólt, hogy June kijött onnan, es nem fordult vissza.
Kar h ez az neni ongyilkos lett, es nem tanuskodott inkabb...
Szerintem pont úgy zseniális, ahogy az előző évadok. Feszült, és bár alig történik valami az epizódokban, de mégis nem tudom megunni. Egyszerűen hatásos, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy zárják le az évadot.
Az epizódok amúgy szerdánként jönnek ki, én legalábbis már szerdán tudom nézni eredeti nyelven felirat nélkül. :)
Kíváncsian várom én is a kövi részt.
Kicsit vontatottak a részek.
Számomra túl sok közeli felvétel van June-ról (ahogy rebegteti a szemeit, felfelé néz stb) de egyébk~nt a sztori nagyon tetszik.
Pár pár kérdés felmerült bennem.
Honnan tudja h Nick Nicol apja.
Mivel kiderült h Fred nem steril, így akár az övé is lehet a gyerek. Vagy valamiről lemaradtam volna🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!