Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Örültök annak, hogy Sam...

Örültök annak, hogy Sam amerika kapitány lett és többé már nem sólyom?

Figyelt kérdés
Én megmondom őszintén nekem nem nagyon tetszik. Amerika kapitányból számomra momra csak egy van, aki Steve. Sam pedig nekem mindig is sólyom marad:/.

2021. jún. 10. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Én a sólyom karakterét se értettem de nekem is fura
2021. jún. 10. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

„Én a sólyom karakterét se értettem”

Kellett egy fekete, mert már „túlságosan” fehérek voltak.

@Kérdező: hamarosan mindenkit lecserélnek feketére – nézd meg a készülő filmek gárdáját – szóval...

2021. jún. 10. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem hiszem, hogy mindenki fekete lenne - ugyebár a gonosz ellenséget fehérek fogják játszani.
2021. jún. 10. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Imádom ezt a rasszista hozzáállást srácok, folytassátok. Mindent bele. 🤡

Engem nem zavar. Én szeretem Sólyom karakterét. Borzalmas mennyire háttérbe lett szorítva a TFATWS-ben.

2021. jún. 10. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ismerem a képregényeket, ezért tudtam, hogy előbb vagy utóbb Sam lesz az új Kapitány, elég egyértelmű volt.

A képregényekben sem érdekelt ez a vonal és karakter, a sorozatban sem érdekelt.

2021. jún. 10. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülök neki hogy viszik tovább a képregényes vonalat és nagyon nem térnek el tőle. Akik csak a filmeket nézik azoknak lehet furcsa. Bár nem tudom mit vártak hogy majd steve 80 évesen fog ugrálni vagy mi? Walker meg láttuk milyen. Sam tökéletes Amerika kapitány szerepére mert ő nem egy jó katon hanem egy jó ember, ahogy Steve is megmondta.
2021. jún. 10. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem Bucky jobban megérdemelné :/
2021. jún. 16. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
miért lettem le pontozva? kimondtam a véleményemet csak válaszoltam a kérdésre. mi a ****
2021. jún. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!