Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ráfüggtem egy sorozatra, mit...

Ráfüggtem egy sorozatra, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nézem, míg el nem alszik a szikra, vagy sürgősen szokjak le róla?

2021. jún. 7. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, amíg érzed.

Én igy szoktam. Olyankor elég hamar végignézem a hosszú sorozatokat is. Sose éreztem, hogy ez baj lenne. Inkább ez, minthogy ne szippantson be egy sorozat.

Ez csak azt jelenti, hogy jó sorozat.

2021. jún. 7. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha rövid, daráld le és legyél túl rajta.

Ha hosszú, akkor fogd vissza magad napi annyi epizódra, ami mellett még marad elég időd másra.

2021. jún. 7. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Remélem, hogy nem a Jóbarátok az.
2021. jún. 7. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem mintha fontos lenne, de nem a Jóbarátok.
2021. jún. 8. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A 12 éves lányom megnézte a Riverdale S01-et, de mivel csak felirattal találta meg, kénytelen volt angolul nézni, pedig azelőtt mindent magyarul nézett. Annyira tetszett neki, hogy amikor másodszor nézte végig ugyanazt az évadot, már angol feliratot használt, de később már azt is elhagyta. Az első évadot 6-szor nézte végig! Mondhatnád, hogy nem normális, de annyira rákattant, hogy az elmúlt 3 évben már nem használ magyar feliratot sehol, mindent csak angolul néz, sőt angol könyveket olvas. A Shadow and Bone sorozatot megrendelte angolul és már harmadszor megy át a 7 könyvön (idén április óta).

Szóval ne legyél betojva, inkább használd ki okosan!

2021. jún. 8. 18:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt a véletlent és se néztem semmit angolul, de ez a sorozat csak úgy van fent (nem a Riverdale)
2021. jún. 9. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Akkor beletrafáltam! Jön a nyár, ha ennyire függő vagy, akkor szórakozva tanulhatsz angolul. Az sosem árt, bárhol hasznát veheted.

2021. jún. 9. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy rövidebb sorozatról van szó, nem baj, ha annyira rá vagy függve. Viszont ha pl. tegyük fel, rászoksz az Odaátra, és annyira rászoksz, hogy egyben ledarálnád az egészet, az valószínűleg abból a szempontból nem jó, hogy mivel egy 15 évados sorozatról van szó, ezért nagyon sok időt elvenne a sorozat, és semmi másra nem lenne időd, hanem csak amikor tudsz, előtte ülnél és néznéd, ami lehet, hogy nem a legjobb. Szóval na, végül nem maradna időd semmi másra, ha ráfüggsz egy hosszú sorozatra. De amúgy szerintem nézd nyugodtan, ha van rá időd, most tedd, legalább kikapcsolódsz egy kicsit, csak aztán ne menjen semmi más rovására a függőség. :)
2021. jún. 11. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha marad időm másra, akkor is a sotozatra gondolok, de szerencsére 7 rész/nap már elég, köszönöm a sok tanácsot
2021. jún. 12. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!