Akik meghaltak, vissza fognak térni? (olvasd el a leírást!)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy sorozat(Teen Wolf-Farkasbőrben), amiben rengeteg főszereplő meghalt, és én ezt nagyon sajnálom, egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy nincsenek többé..
Szerintetek a következő(ha lesz egyáltalán) évadokban még visszatérhetnek, vagy ne is számítsak rájuk?
Köszönöm!
2021. jún. 7. 15:57
1/3 anonim válasza:
Én csak elkezdtem a sorozatot még régen, de szerintem attól lesz 1-1 sorozat/könyv jó, ha bevállal olyan dolgokat ami veszélyeztetheti a rajongást iránta. Ilyen lehet 1 karakter halála a műben
2/3 anonim válasza:
Hát nem tudom. Igazából már volt rá példa, hogy feléledt az aki meghalt (pl. Hayden), de szerintem a főszereplők akik meghaltak (pl. Allison) már nem térnek vissza.
Valamint, most nagyon sok helyen látom, hogy lesz 7. évad, de őszintén megvallva, én nem nagyon hiszek benne. Természetesen én is nagyon szeretném ha lenne, de szerintem ez a sorozat már le lett zárva.
3/3 anonim válasza:
Ki(k)re gondolsz pontosan,kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!