16 évesen beengednek majd a Démonok között 3-ra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 16:10
1/8 anonim válasza:
A korhatár-besorolás csak ajánlás és nem szabály. Nem fogják hazaküldeni a fizető vendéget.
2/8 anonim válasza:
Igen mivel ajánlott korhatár nálunk nem tagadhatják meg így voltam már az aljas nyolcason úgy hogy kb 10-12 éves gyerekek ültek mögöttem nem szokott zavarni mindenki azt néz amit akar de speciel ők hülyére rugdosták a székemet.
3/8 anonim válasza:
Igen, a korhatár az csak egy “figyelmeztetés”, hogy ha 16/18-nal fiatalabb vagy akkor nem ajanlott neked megnezni. De emiatt nem szoktak kiküldeni senkit, legalábbis engem még soha, pedig sok horroron voltam benn 18 eves korom elott. :D
19l
4/8 anonim válasza:
Ha van oltási kártyád, akkor igen.
6/8 anonim válasza:
Mikortól adják? Én már megnézhetem ,de nem tudom mikor 31f
7/8 A kérdező kommentje:
július 2-tól
2021. jún. 3. 19:07
8/8 anonim válasza:
Utánanéztem és amúgy június 10-től adják cinemacityben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!