Jó animációs filmek?
Most direktesen nem rajzolt, hanem szép animált meséket keresek.. mint pl.: Toy Story, 9 .
Nem gyerekkel nézem és nagy plusz, ha szép a mese.
Az ilyen nagyon vinnyogós 2021-es hangvételű meséket, amiben muszáj hogy legyen egy meleg fekete pár kerülném.

Love, Death & Robots
Sorozat, az epizódok különállóak, felnőtteknek való. Vannak 2D-s részek, de inkább a 3D jellemző.

Zootropolis - Állati nagy balhé
9 (igen, ez a film címe)
Shrek
Gru
Fel!
A halott menyasszony
Karácsonyi lidércnyomás
Egy bogár élete
Szenilla nyomában
Táncoló talpak
Polar Expressz
Rontó Ralph
Coraline és a titkos ajtó
Rango
PiROSSZka - A Jó, a Rossz, a Farkas, MEGAnagyi
Rém rom
Előre
Az őrzők legendája
Remélem, sikerül választani. Nem mindegyik olyan gyönyörű grafikailag, de igyekeztem érdekes és értelmes történeteket összeválogatni, amik minden korosztálynak szólhatnak. Bár némelyik tényleg nem a gyerekeknek szól. Pl. Az őrzők legendája, ami hiába szól baglyokról, elég... durva helyenként.

Rio
Coco
L’ecsó
Dínó tesó
Agymanók
Merida, a bátor
Lelki ismeretek
Így neveld a sárkányodat
Pókember: Irány a Pókverzum!

Lorax
Horton
Hős6os
WALL·E
Tintin kalandjai
Derült égből fasírt
Mitchellék a gépek ellen
Paprika!
ez japan, ha ugy tetszik anime, de rohadt jo, nem fogod megbanni! a matrixhoz meg az existenzhez tudom hasonlitani, igazi mind fuck film!

Az "Animék is kizárva, és a hasonló rajzvilág is."-ból arra következtettem, hogy inkább a kifejezetten animékre jellemző 2D-a animációval van a baja. Pl a Castlevania nem anime, de kinézetileg jobban hasonlít az animékhez, mint az általam ajánlott.
Az animáció stílusa lehet hogy neked fura, de a Toy Storyénál pl szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!