Ha lesz 2.évadja, akkor miről fog szólni "A tett" című dokumentumsorozat?
Sziasztok!
Én imádom a dokumentumfilmeket/sorozatokat.
A HBO-n fent van egy sorozat, aminek az a címe, hogy A tett.
Elég fura vége volt, de ezt teljesen megértem, mivel a lány életének(akiről szól), még nincs vége. Gondolom 2 évadosra tervezték, mivel az 1.-ben megmutatják, hogy milyen is volt a kapcsolata az anyjával, hogy mik történtek velük, és hogy mihez kezdett az életében.
A végében az van, hogy odaképzeli maga mellé az anyját, és a vállára hatja a fejét.
De amikor elolvastam a sorozat leírását, ott az állt, hogy "az első évad...", úgyhogy gondolom várható belőle még egy évad, ahol megmutatják, hogy milyen lesz az élete azután a sok szörnyűség után, mit kezd majd magával, milyen szakmában dolgozik majd, stb.
Mi a véleményetek?
Nem lesz második évada, mert a sztori kerek és lezárt. Ha "true crime" jellegűnek veszed, akkor a lány azóta is börtönben van (2024-ig biztos), tehát nincs folytatása a történetnek, az már fikció lenne.
Van két dokumentumfilm a témában, azt nézd meg hozzá, és még jobban mélyíti a sztorit. Az egyikben (Mommy Dead and Dearest - ez is HBO-s) benne vannak azok a rendőrségi kihallgatásos jeleneket is, amiket a sorozatban is átvettek mozdulatról mozdulatra és szóról szóra, amellett hogy egy interjús dokumentumfilm a lánnyal. A másik valamilyen Discovery csatorna dokumentumfilm jellegű feldolgozása a sztorinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!