Brooklyn 99 fanok! Szerintetek mi várható a 8. évadban?
Figyelt kérdés
Minden teóriára, ötletre, cselekményszálra és jelenet ötletre kíváncsi vagyok. Meséljetek bátran ^^2021. máj. 25. 15:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem kicsit el fognak térni a munkárol, és inkább Jake és Amy gyerekén lesz a hangsúly, meg remélem hogy Charles életébe is nagyobb betekintést kapunk, plusz ha jól emlékszem (nincs fönt netflixen szóval magyar szinkronnal kellett megnéznem ezért annyira nem figyeltem tbh)Rosának a 7. Évad végén nincsen senkije, szóval azzal biztos kezdenek valamit, akár Holtnak és Kevinnek is lehetne gyerekük, és szerintem nem lesz olyan dráma amit megszoktunk (pl. mikor figgis próbálta őket megölni)
2/4 anonim válasza:
Elvileg beleviszik ezt a Black Live Matter témát is.
3/4 A kérdező kommentje:
#1: azért én remélem lesz benne dráma is, azok a részek mind izgalmasak voltak. és igen, jól tudod, Rosának nincs senkije. szerinted fiút vagy lányt szánnak neki a végére?
#2: igen, erről hallottam. esetleg van valami ötleted, hogy milyen formában? (tehát pl.: mondjuk Jakeről feltételezik, hogy rasszista, és bizonyítania kell, hogy nem, vagy bármi egyéb hasonló)
2021. máj. 25. 21:26
4/4 anonim válasza:
Igazából erre még nem gondoltam mert tulajdonképpen nagy lépés lenne ha a végére egy lánnyal kötne ki, mivel ez elég ritka (pl.:eleanor a jó helyből is bi de végül egy sráccal lesz) ,de egyrészt nincs azzal sem baj hogyha és sráccal lesz a végén, mert ugye biszex szóval ugyanannyi esély van rá hogy egy sráccal köt ki mint hogy egy lánnyal. Arról én nem hallottam hogy beleteszik a BLM-et de ha így lesz akkor szerintem inkább azt mutatják meg, hogy a rendőrségnek milyen "szerepe" van benne, ugye az ACAB miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!