Gublug kérdése:
Melyik film volt ez a 80-as 90-es évekből?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Láttam egy filmet a 90-es években de csak az elejére emlékszem. Helyszín Amerika.
Egy random fickó egy esti elhagyatott utcán felvesz egy csörgő utcai telefont. A telefonba egy ideges hang szól bele és valakit keres, de az a valaki nem az a random fickó aki felvette a kagylót.
Végül az ideges hang pánikolva elkezdi hadarni, hogy "mindenkit lebombáznak" és valahogy a 'Dakota' szó is elhangzik, de nem emlékszem milyen kontextusban.
Melyik ez a film?
2021. máj. 20. 22:28
1/5 anonim válasza:
Talán:
Ne várd a csodát! (Miracle Mile, 1989)
2/5 anonim válasza:
Bakker, ezt a véletlent! Nekem is egyik nap ugrott be pont ez a jelenet, és meg is akartam kérdezni, erre tessék...! :D
3/5 A kérdező kommentje:
Szevasztok!
EZ AZ A FILM! Wow több mint 20 év után megint látom XD
Kösszöm szépen!
2021. máj. 21. 17:39
4/5 A kérdező kommentje:
Agyam eldobom X,D csúcs
2021. máj. 21. 17:40
5/5 A kérdező kommentje:
Úristen. :D Micsoda atmoszféra. Totál pánik. Még megfulladni rosszabb mint szétégve szétrobbanni.
2021. máj. 22. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!