Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a legjobb horror/thriller...

Mi a legjobb horror/thriller film, ami fent van netflixen?

Figyelt kérdés

Már kb. mindent megnéztem rajta, amiről sok pozitív kritikát hallottam/olvastam vagy “alapműnek” számít. Találomra is megnéztem pár “no name” filmet, de azok sajnos mind gagyik voltak.

Bármilyen lehet egyébként, csak zombis ne.

Ti mit ajánlanátok?

2021. máj. 20. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Se7en

Prisoners

No Country for Old Men

2021. máj. 20. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Világtalan nagyon tetszett
2021. máj. 20. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
71%

His House

Az elmúlt évek egyik legjobb horrorja. Ügyesen nyúl a migrációhoz, mint témához és kiváló az eszköztára félelemkeltés terén. Remek szimbolika rendszer. Para. És nem csak ijesztések miatt. Hanem mert horror-dráma. A lélekhez is ügyesen nyúl.

Wounds

Babak Anvari az Under the Shadow-val már bizonyított. Itt egy igazán sötét tónussal rendelkező, nyugtalanító, minimalista filmet kapunk. Ami lassan építkezik és amennyiben magával ránt az atmoszféra, biztos, hogy kellemetlen élményt fog okozni ez a szakítás allegória és kritika az emberi természetről.

Death of Me

Egyszerű kikapcsolódás. Szépen fényképezett, könnyen átélhető nyaralós alapszituáció, egy kevés gore és a bizonytalanság fenntartása élvezhető filmet ad nekünk. Ahogy mondják, tisztességes iparosmunka.

Apostol

Ez a film nem szorul a szép szavaimra. De itt egy kritika: [link]

The Block Island Sound

Van egy metafora amire felfűzik a filmet. Nekem ez nagyon tetszett. Spoiler nélkül nehéz lenne többet mondani.

Thrillernek pedig a Hívás a múltból című koreai filmet ajánlom. Az "időutazás" módfelett kreatív kiaknázása. Vannak benne ehhez köthető szerethető apróságok. Például a jövőben YouTube-on lejátszott zenét telefonon át rögzíteni a kedvenc bandádtól:D A sztori csavaros, vannak benne fordulatok. Jó a színészi játék.

2021. máj. 20. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!