Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt egy film amit régebben...

Volt egy film amit régebben néztem, és elfelejtettem a címét. Mi lenne ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés
A film arról szólt, hogy az elején volt egy kislány akinek nem voltak szülei stb, és két férfi érte ment egy laborból hogy elvigyék őt egy vírus tesztre. Az egyik csávó meg akarta menteni, de végül odavitte a laborba. Ott be volt zárva egy csomó tesztelt ember, akik úgy néztek ki mint a zombik, és telepatikusan tudtak kommunikálni az ott dolgozókkal, és egymással. Vittek oda még egy halálra ítélt embert is, de végül ő is megfertőződött, telepatikusan beszélt vele a "főnők" zombi. A végén egy ott dolgozó beleőrült ebbe, álmában gyakran zaklatták őt és kiengedte őket, és szinte az egész világot megfertőzték, azonban a kislány életben maradt. Ennyire emlékszek ami a lényeg, remélem jól leírtam, aki tudja a címét írja le kérem, megköszönném!

#film #vírus #zombi #laboratórium #Elfejejtettem egy film nevét #Antivírus telepatikus kommunikáció
2021. máj. 17. 19:10
 1/3 anonim válasza:
ebből a leírásból nekem is megtetszett a film. sajnos nem tudom mi ez , de mostmár én is kíváncsi vagyok
2021. máj. 17. 19:44
 2/3 HalkHogen ***** válasza:
2021. máj. 17. 20:58
 3/3 A kérdező kommentje:

2/2

Nem ez a film volt, amit mondtam az ilyen sorozat szerű volt, 40 perces részek voltak, de nagyon hasonlít

2021. máj. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!