Keanu Reeves filmet keresek?
Figyelt kérdés
Arra emlékszem csak, hogy ő szerepel benn. A történe valami olyasmiről szól hogy két nagyon csinos lány betéved hozzá teszik veszik magukat majd szexel velük és megfenyegetik hogy elmondjak feleségének vagy talán videóra is veszik..2021. máj. 16. 18:56
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. máj. 16. 19:02
4/10 anonim válasza:
Pocsék film volt. Életemben nem láttam john wicket ilyen pocsadék filmben. Szégyen egy film.tudtommal anyagi bukta a film
5/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond, de nem ez volt a kérdés.. véletlen pár éve láttam a tvben, és most megnézném újra mert nem teljesen emlékszem az egész sztorira.
2021. máj. 16. 21:32
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem volt annyira rossz film, nekem most is itt figyel az egyik vinyón. A csajok tényleg nagyon jók benne, ezért szedtem le a filmet. Eli Roth rendezte és a fekete hajú csaj (Lorenza Izzo) a neje volt akkoriban. Ahhoz képest elég szépen közszemlére tette! Ana de Armas is segített a filmen. Így legalább eladhatóvá vált.
8/10 anonim válasza:
Ez a Roth egy beteg szörnyeteg mert van olyan filmje ami undorító. Beteg az a csávó. Ki gondolta volna,hogy ehhez a filmhez is köze van. Én nem gondoltam volna ,de nem csalódtam benne. Nem tudtam,hogy ehhez is köze van. Nem az előttem írók egyike vagyok aki szidta a filmet. Most láttam ezt a kérdést.
9/10 anonim válasza:
Hmmm, ezekszerint 3 embernek nem tetszenek benne a csajok, micsoda világ :D
10/10 anonim válasza:
Nyolcas vagyok szerintem itt nem a nőkről volt szó és én sem erről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!