Ha filmet kerestek, melyik oldalra mentek először?
Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 18:54
2/6 anonim válasza:
Mármint megnézni a filmet vagy ránézni egy filmre? Mert én az imdb-t rendszeresen használom, tehát rákeresek adott filmekre, de ott nem lehet megnézni.
5/6 anonim válasza:
Ncore. Ha ott nem, akkor pl RARBG. Máshol nem mindig lehet szép minőséghez, jó hanghoz jutni. Nem zavar, hogy le kell töltenem, mert nem nagy áldozat várni egy keveset érte. Videókazettákon nőttem fel és alig vártam, hogy bejöjjön a DVD, amit elhíreszteltek pár évvel azelőtt. Azóta már felmentünk 4K-ig, de a full HD szerintem elég a legtöbb filmnek. Nem akarok még mindig 30 évvel ezelőtti minőséget nézni, monó vagy sztereó hangsávval.
6/6 anonim válasza:
Wofvideo
Rhj filmek
Filmtár
Mozicsillag
Chomre bővítmény: poper blocker és egy adblocker
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!