Olyan sorozatot/könyvet ismertek, ami a virtuális valóság témájával foglalkozik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 01:06
2/4 D-Mano válasza:
Serial Experiments: Lain
Ez egy 1998-as animesorozat. Egyáltalán nem egy tipikus anime, szóval ne tántorítson el, ha nem szereted a műfajt.
1998-as, de bőven megelőzte a korát.
Ez az alkotás egy elvontabb, elmélkedősebb darab, nincs benne nagy mozgalmas cselekmény, de minden percében fenntartja a feszültséget. Az epizódokat "rétegeknek" nevezi, nem véletlenül: minden epizód egy új szemszöget, egy új értelmezési lehetőséget/ réteget ad a történetnek.
Én, amikor néztem, akkor napi max 2 részt tudtam megnézni belőle; elég sűrűk a kb. 22 perces részek, és egyenként is sok agyalnivalóval szolgálnak.
3/4 D-Mano válasza:
Amúgy ha már láttad a Ready Player One-t, akkor ezt a rövid kritikát is érdemes megnézni róla: a virtuális valóság témakörét boncolgatja.
4/4 A kérdező kommentje:
Tetszett a vidi. Fel is iratkoztam :D
2021. máj. 13. 15:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!