Szeptember 1-től folytatódik a SZÜLETETT FELESÉGEK! Juhéjjjj! Ti is várjátok már?
(előző, azért nem kéne összenyálazni a topikot.)
Jah, tök jó sorozat! Bár vannak nála jobbak, de amikor nem akarok gondolkodni, csak bámulni a TV-t akkor szívesen nézem!
Egyáltalán nem, undorító, pletykás, szarkeverő libák a szereplők... Történet meg rosszabb mint a barátok közt... De oké, nem nézem, így nem árthat. Nade mikor másnap végig azt kell hallgatnom suliban, hogy "Szülifeli így, meg szülifeli úgy..." Na olyankor gyalogsági ásót tudnék állítani azoknak a rłbancoknak a hátába... xD
Szóval röviden: NEM
És ezt most értelmes volt megkérdezni -.-" Mi a szarér' érdekel téged, hogy más várja-e? Ha jólesik nézzed, oszt jóvan...
Üdv
16/L ^^
Hát régebben mondom dejó, kicsit kikapcsolódok, megnéztem pár részt... Inkább az unalom mellett döntöttem xD
Én is utálom, ha valaki úgy szól le filmet/zenét/sorozatot/vagy bármit, hogy nem ismeri.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!